Xuzhou Chuancheng Glassware Co, LTD. yaiku perusahaan manufaktur sing duwe spesialisasi ing kerajinan produksi botol kaca, teknologi nglereni, produk kaca borosilikat dhuwur. Perusahaan nganggo transportasi banyu, darat lan udhara, cedhak karo port Lianyungang. Kita duwe 5 garis produksi otomatis lan 20 garis gawean, sing bisa ngasilake 2,8 yuta botol sedina. Staff staf perusahaan kita sing ana luwih saka 500, kalebu 28 staf teknis senior sing berpengalaman lan 15 staf inspeksi kualitas. Perusahaan kita mesthi nderek layanan, kerja sing jujur, Terus ningkatake, Kualitas dhisik, Parigel pelanggan.

maca liyane
ndeleng kabeh