Angkat Pot

Keterangan Singkat:

Cocog kanggo panganan & bahan bakar kaya pasta, sen, kacang, garing, gandum, krupuk, jajanan, kopi, teh, kacang-kacangan utawa nglestarekake panganan, sayur-sayuran lan sayuran favorit. Set kayu canister pawon kita apik banget kanggo fermentasi.

Panganan sing dijaga bakal tetep seger kanthi tutup udara lan tutup gasket silikon. Gelas sing jelas ngidini sampeyan ndeleng apa sing ana ing jero lan carane panganan sing wis dijaga wis maju.

Jar kabeh digawe saka bahan kelas panganan, awet lan bisa digunakake maneh, resik lan ora beracun, ora bakal ngeculake bahan kimia sing mbebayani dadi panganan utawa nyerep rasa sawise sawetara nggunakake.


Detail Produk

Tag Product

Apik kanggo Canning - Cocog kanggo penggemar lan menehi canning; jar tebu iki digawe lan ukurane kanggo komplotan buatan ngarep, kacang polong, mrico, senggol, jellies, dijogo, saus tomat, salsa, duduh kaldu lan macem-macem liyane.
Apik kanggo Panyimpen - Panyimpen panganan garing lan rekoable sing ramah lan panganan kayata gula, beras, oat, glepung, pasta, cookie, krupuk, lan permen. Tutup udara udhara ana gandhengane karo plastisol tanpa bpa kanggo segel sing ketat sing njaga panganan seger lan luwih dawa urip. Jar uga alat organisasi apik kanggo barang sing pengin dibuwang kanthi cara deso.
Mulut Reguler - Tutuk diameter diameter 2 inci, supaya gampang nempatake woh lan sayuran kayata beets lan tomat menyang jar. Bukaan sing amba ngidini akses gampang ing sisih ngisor jar kanggo reresik kanthi gampang lan rapi kanthi tangan nganggo spons.
Kualitas Gelas - digawe karo kaca jeruk soda sing berkualitas tinggi sing nolak retak lan pecah. Gelas kita minangka mesin pencuci pinggan aman lan gelombang mikro aman tanpa tutup. jar kaca iki 100% panganan sing aman lan gratis plumbuh kanggo panyimpenan pangan sing sehat lan ngombe.

Gelas Gelas - Saben jar mason kaca digawe saka kaca sing bening, cacat tanpa kristal kanggo njamin visibilitas paling dhuwur supaya sampeyan bisa ndeleng konten jeli kanthi gampang lan nemtokake manawa wis dirusak. Kendi halus iki uga kanvas sing sampurna kanggo dekorasi karo hiasan kanggo seni lan kerajinan, nikmat kawinan lan pesta, lan proyek DIY liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: