Jarum Crystal Jar karo Lid, Tuang Panyaring Panyaring Makanan Kaca, Pot, Seasoning, Box Panyimpen Dekorasi Kreatif

Keterangan Singkat:

Jars iki apik kanggo nyimpen cookie, barang panggang, kembang, gula, corak, bal katun, lan panganan lan panganan cemilan sing disenengi, lan liya-liyane.

Canister gelas iki cocog kanggo kontaner, lemari, toko kopi lan meja kantor.

Ukuran kothak permen sing trep ngidini sampeyan nggunakake kanggo permen, coklat, cookie, kacang, trinket lan uga perhiasan, nambahake pesona sing apik banget kanggo dekorasi tabletop.


Detail Produk

Tag Product

✿ 【GRASS CANDY DISH】 Digawe saka gelas transparan sing sarwa apik, sajian gula-gula sing ditutupi apik iki lan nggambarake cahya kanggo efek sing nggumunke, sampurna kanggo nglipur kanca lan kulawarga.
✿ 【DESIGN LATTIS LATTIK design Desain klasik kanthi potongan rai nggawe kisaran usus gula-gula lan katon elegan. Welasan pangobatan sampeyan bakal katon apik banget. Nambani kulawarga lan tamu sing nyenengake kanthi sajian gula-gula sing cemlorot, nggawa prayaan urip.
✿ 【SAIZ KONSEP YG TELIMA】 Ukuran kothak permen sing trep ngidini sampeyan nggunakake kanggo candies, coklat, cookie, kacang, trinket, malah perhiasan, nambahake pesona sing apik banget kanggo dekorasi tabletop.
US 【Gunakake Wide】 Cocog kanggo panggunaan pribadi lan acara khusus kaya pesta, resepsi, prasmanan, preinan lan kumpul kulawarga, prasmanan lan kabeh jinis pesta. Uga becik digunakake minangka hadiah sing cocog.
DE 【JAMINAN ELEGANT】 Jar Panyimpen Tutup Crystal cocog kanggo hiasan omah, omah, lan dekorasi kebon.

Jars iki apik kanggo nyimpen cookie, barang panggang, kembang, gula, corak, bal katun, lan panganan lan panganan cemilan sing disenengi, lan liya-liyane.

Canister gelas iki cocog kanggo kontaner, lemari, toko kopi lan meja kantor.

Ukuran kothak permen sing trep ngidini sampeyan nggunakake kanggo permen, coklat, cookie, kacang, trinket lan uga perhiasan, nambahake pesona sing apik banget kanggo dekorasi tabletop.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure: