Masak Minyak saos Minyak Botol nganggo tuang cangkang baja spout lan stainless

Keterangan Singkat:

Digawe saka kaca berkualitas tinggi, nampilake kandang bunder kristal, stoppers botol udhara, lan pour spout karo lapisan snap lever-release.

Digawe saka baja tahan karat berkualitas kanthi ngisor kaca, badan kaca stainless steel ngalangi.

Deleng lan rumangsa restoran sing klasik lan elegan ngidini dispenser minyak lan cuka kanggo gampang dikontrol lan paling sithik tinimbang tumpahan.

Botol kaca kanthi gaya apik banget dienggo karo minuman Cairan, bahan, minyak, cuka, anggur masak, saos lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Product

materi kaca
warna abang
panggunaan lenga, cuka
nyithak percetakan sutra, lsp
wujud ideran
sertifikasi SGS
MOQ 3000PCS
kapasitas 200ml, 300ml
logo logo pelanggan sing bisa ditampa
wektu pangiriman ing 30 dina
ngemas karton
conto 1.Sawise mung ana sample2.sample yaiku 7-10 days3. kanggo sampel desain pelanggan, ragad sampel yaiku USD100-200, biaya ragad bisa mbalek maneh yen nggawe kuantitas ketemu karo MQQ ing umum

MENJENIS OIL LAN DISEPENSER GULA OIL - Minyak zaitun lan botol kru cuka kanthi pucuk tanpa titisan kanggo masak lan klamben
Roti Piranti Ore OLIVE - Thanks kanggo desain tanpa clog, dispenser minyak zaitun ndadekake gampang nambah minyak utawa cuka kanggo sajian! Kajaba iku, fitur sing ora netes saka botol minyak njamin dapur sampeyan tetep resik.
PEMBANGUNAN KITCHEN LENGKAP ESSENTIAL - Karet tuang kanthi karet BPA gratis bisa dibilas nganggo banyu anget; botol kaca dispensing ana mesin pencuci pinggan aman
Gunakake VERSATILE - Apik banget kanggo umume jinis minyak uga cuka, saus, utawa banyu. Tamu bakal seneng nggunakake kapal pesiar sing apik banget iki.
LAMPIRAN OIL LAN OLE VINEGAR teka ing kothak hadiah sing ndadekake apik kanggo menehi eseman ing rai sapa wae; apa kanggo natal, ngrumus omah, kawinan utawa ulang taun, dispenser cuka balsamic sing apik banget dadi pilihan sing pas









  • Sadurunge:
  • Sabanjure: