Minyak Zaitun lan Botol Cuka

Keterangan Singkat:

Digawe saka kaca kelas pangan lan baja tahan karat pour spout, stainless steel lan kaca minangka match sing sampurna, dispenser minyak zaitun kita dibangun kanggo nggawa urip masak sing aman lan sehat! Ora ana titisan, tumpahan utawa kacilakan nganggo botol kasebut.

Kanthi desain spout curving, Ora ana sing netes, tumpah utawa kacilakan nganggo botol kasebut.

Set kru iki cocok kanggo dispenser minyak zaitun lan cuka, apik banget kanggo saos, masak anggur, lenga cili lan wadhah liyane.


Detail Produk

Tag Product

Rincian cepet

Ngalahake Penanganan: Panganggone Industri Gim panas: Hadiah

Bahan dhasar: kaca Material Bahan: kaca

Bahan kerah: Jinis Pengedap kaca: Tutup Terbuka Gampang

Gunakake: Jus Panggonan Asal: xuzhou

Nomer Model: s-005 Jeneng Brand: chuancheng

Bahan: Gelas Produk Kaca: lenga

Werna: Logo sing cetha: Ditampa khusus

Packaging: Feature Cartor: Daur-ulang

Keuntungan: Percetakan logo Fctory: Narima Logo Customber

Sertifikasi: SGS Aplikasi: Saben dina Urip

Kemasan & Pengiriman
Unit Sade: Barang siji
Ukuran paket tunggal: XX cm
Bobot reged tunggal: 0,4 kg
Jinis Paket: karton / palet

warna

cetha

panggunaan

saos, lenga

nyithak

percetakan sutra, lsp

tutup

scre

sertifikasi

SGS

MOQ

1000PCS

kapasitas

300ml

logo

logo pelanggan sing bisa ditampa

wektu pangiriman

ing 30 dina

ngemas

karton

conto

1.Cacahe sampel sing ana

2.wijinane wektu 7-10 dina

3. kanggo conto desain pelanggan, ragad sampel yaiku USD100-200, ragad sampel bisa mbalek maneh yen pesenan kuantitas ketemu karo MQQ ing umum

pambayaran

T / T











  • Sadurunge:
  • Sabanjure: