Xuzhou Chuancheng Glassware Co, LTD.is minangka perusahaan manufaktur sing duwe spesialisasi ing prodhuksi botol kaca, teknologi nglereni, produk kaca borosilikat sing dhuwur. Perusahaan nganggo transportasi banyu, darat lan udhara, cedhak karo port Lianyungang. Kita duwe 5 garis produksi otomatis lan 20 garis gawean, sing bisa ngasilake 2,8 yuta botol sedina. Staff staf perusahaan kita sing ana luwih saka 500, kalebu 28 staf teknis senior sing berpengalaman lan 15 staf inspeksi kualitas. Perusahaan kita mesthi ngetutake layanan, sing jujur, Terus ningkat, Kualitas dhisik, Paraga pelanggan '.

Pabrik kita ngasilake macem-macem jinis utama

Kanthi produk berkualitas tinggi lan sistem manajemen kualitas sing lengkap, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh pelanggan domestik lan manca. Saka integritas gedhe, kekuatan perusahaan lan kualitas produk.

Napa milih Xuzhou Chuancheng Glassware Co, LTD.

pabrik ur ngasilake luwih saka 800 jinis utama: Botol kaca madu, botol kaca jem, botol kaca pickle, botol kacang, botol cukà, botol minyak zaitun, botol minyak, botol anggur, botol kaca minuman, botol kaca kaleng, botol furu, bumbu botol, botol anggur woh, kesehatan anggur botol, jus botol, obat-obatan, botol kopi, cangkir, botol, botol kaca kontrol, lilin gelas, jar kaca, genggeman cangkir, banyu. Cup, botol cairan lisan, botol teh buah, botol anggur materi, botol saos tomat, botol anggur beras, botol kosmetik, botol minyak wangi, botol esensial minyak, botol krim, botol budaya jaringan lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo pangolahan jero saka produk kaca kayata frosting, nyemprot, percetakan sutera, baking, ukiran, keramik baking, lsp.