Kacamata Mug Bir Klasik Tradisional

Keterangan Singkat:

Bagean bir Mugs digawe saka kaca tebal lan tahan tebal.

Undhak-undhakan tugas sing kandel lan kendhali nolak tipping supaya kurang tumpahan Ngendhokke ing ngarep televisi utawa ing pesta karo kanca sing ana ing tangan sampeyan.

Desain bodo bir klasik Jerman tetep adhem bir nalika nggambarake rasa lan ambu es lan ketebalan sing kandel.

Nimbang kanthi ngisor bobot kanthi bobot kanggo nolak tipping lan tumpahan, sing nampilake desain klasik sing gampang ditahan lan cukup kuat kanggo Fres ing mesin pembeku - wadhah-empon kasebut bakal tetep adhem minuman nganti swig pungkasan.


Detail Produk

Tag Product

Gelas Bir Gedhe - Kelainan modern ing gaya stein tradisional Jerman sing bakal nambah kecanggihan lan gaya sing apik kanggo pengalaman ngombe bir; uga cocog kanggo kopi, teh, lan omben-omben liyane.
Fitur - Gendakan tanker kaca tanke cukup nyaman kanggo nahan bodo lan seneng omben-omben nganti suwe; Kapasitas 17,25-ons sing gedhe ngidini sampeyan luwih akeh bir favorit ing sawijine; sisih ngisor nambah stabilitas lan rasa mewah menyang stein.
Kaca Kualitas Italia - Digawe ing Italia kanthi blower kaca master sing wis ngaturake dhewe kanggo nggawe koleksi gelas gratis sing bisa digunakake kanthi gratis; tankards iki ana sisih ngisor hiasan kanthi potongan kaca kanthi ruwet.
Panganggone Formal lan Santai - Kukus bir kita sampurna digunakake ing kabeh acara; apa sing lagi masak kanggo nonton game bal-balan Minggu utawa kanggo pésta pesta makan malam sing fancier, mug-ati iki bisa uga.
Pandhuan Perawatan - Gelas tugas abot kita bisa gampang dicuci lan mesin cuci piring kanthi aman kanggo mbuwang tanpa rusak, ngrusak lan siklus garing.
Bagean bir Mugs digawe saka kaca tebal lan tahan tebal.
Undhak-undhakan tugas sing kandel lan kendhali nolak tipping supaya kurang tumpahan Ngendhokke ing ngarep televisi utawa ing pesta karo kanca sing ana ing tangan sampeyan.
Desain bodo bir klasik Jerman tetep adhem bir nalika nggambarake rasa lan ambu es lan ketebalan sing kandel.
Nimbang kanthi ngisor bobot kanthi bobot kanggo nolak tipping lan tumpahan, sing nampilake desain klasik sing gampang ditahan lan cukup kuat kanggo Fres ing mesin pembeku - wadhah-empon kasebut bakal tetep adhem minuman nganti swig pungkasan.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: