Botol pawon adol panas nyedhiyakake konten botol panyimpenan pangan kanthi tutup wesi

Keterangan Singkat:

Produk: jar kaca
Gunakake: PRODUK KAMI KANGGO FDA DIPANGGO lan kabeh permukaan kontak dijamin aman. 100% BPA & bebas phthalate, ora beracun, 100%
bocor aman, ora kringet utawa kondensasi, ora ana rasa utawa rasa ganjil, nggunakake lan ngombe kanthi aman lan resik!
GAMPANG GAMPANG TANGGUNGJAWAB TANGGUNGJAWA kanthi cara, bahan lan interaksi manungsa, Aladdin ngupayakake SUSUJUR NATURAL
sumber daya, ngilangi sampah lan nyuda jejak karbon
. Mupangat: BOTOL DENGAN PERSONALITI sing nggumunake sing nuduhake katresnan sampeyan kanggo GAYA lan FASHION lan keprihatinan karo alam. Iki
Pilihan sing paling apik kanggo solusi sustainable supaya tetep HYDRATED kanggo urip saben dinten, omah, bocah, pawon, urip, olahraga lan ruangan.


Detail Produk

Tag Product

Jeneng produk

Dijual panas 50-360ml jar dapur nyetel wadhah panyimpenan konten panganan nganggo tutup wesi

Mbayar

T / T, D / A, D / P, L / C, Western Union MoneyGram lan Papal

Materi

Badan kaca sing ramah eco

Paket

Palet gedhe dikempalken utawa karton ekspor sing aman dikempalken

Sertifikat

Sertifikasi SGS, sertifikasi ISO9000, ISO9001 lan CE

Wektu Pangiriman

(1) Simpenan: ing 7 dina sawise mbayar.
(2) Kehabisan stok: 25 ~ 35 dina sawise mbayar.

MOQ

(1) 500 pcs nalika duwe saham
(2) 20.000 -50000pcs nalika mbutuhake produksi massal utawa mbukak jamur anyar

Port

Shanghai, Qingdao utawa Lianyungang

Perawatan lumahing

Kembang frost, kembang bakar, layar sutra, brondong, semprotan warna, dll

Parameter Teknis

1. Gelar kejut termal termal:> = 41 derajat
2 .Internal-stres (Kelas): <= Kelas 4
3. Toleransi Toleransi: 120 derajat
4 .Anti kaget:> = 0.7
5. Bakteri patogen: Negatif
6. Toleransi termal: 120 derajat

√ GRADE panganan: Saben jaron digawe saka bahan kelas panganan .Pilih kanggo panyimpenan pangan.
√ KAYU TINGGI: Kertas mason 4oz VERONES sing kurang pangan kanthi aman, tahan tahan karat - materi minangka standar safety sing disertifikasi.
√ VERSATILE & MULTIPURPOSE: Gaya vintahe, menarik lan kendi jeli iki apik kanggo hadiah padusan. Gawe hadiah sing dipikirake - Isi karo Kekayaan, Rempah-rempah, Jams, lilin, utawa Madu - Dekorasi Kanthi String, Ribbons, Bows, utawa Twine Nggawe Nikah Pernikahan Siji-saka-a-Kind

Produk: jar kaca
Gunakake: PRODUK KAMI KANGGO FDA DIPANGGO lan kabeh permukaan kontak dijamin aman. 100% BPA & bebas phthalate, ora beracun, 100%
bocor aman, ora kringet utawa kondensasi, ora ana rasa utawa rasa ganjil, nggunakake lan ngombe kanthi aman lan resik!
GAMPANG GAMPANG TANGGUNGJAWAB TANGGUNGJAWA kanthi cara, bahan lan interaksi manungsa, Aladdin ngupayakake SUSUJUR NATURAL
sumber daya, ngilangi sampah lan nyuda jejak karbon
. Mupangat: BOTOL DENGAN PERSONALITI sing nggumunake sing nuduhake katresnan sampeyan kanggo GAYA lan FASHION lan keprihatinan karo alam. Iki
Pilihan sing paling apik kanggo solusi sustainable supaya tetep HYDRATED kanggo urip saben dinten, omah, bocah, pawon, urip, olahraga lan ruangan.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure: