Kaca Bunder sing Gelar Manis Gelang kanthi Transparent Tin

Keterangan Singkat:

Panggonan sing cocog kanggo njaga madu utawa sirup alami ing kahanan sing pas. Desain apik banget kanggo masak ing pawon utawa ngladeni meja sampeyan

Tutup tutup ndhuwur Flip-top cocog karo cangkeme botol kanggo nyegah bocor cairan. Iku aman banget kanggo digunakake. Madu katon ing botol sing transparan.

Wadhah iki cetha, dadi wadhah tampilan madu sampeyan.

Caps bisa dibukak lan ditutup lancar lan gampang.


Detail Produk

Tag Product

Jar sampurna kanggo disimpen lan netes madu: pot madu sing sithik karo tutup lan batang transparan kanggo netes madu, gampang nambah madu kanggo omben-omben panas utawa roti tanpa gawe reged piranti liyane lan tanpa kekacoan lengket.
Madu Tetep Seger Lan Gampang Dikrambah: Ana bukaan ing sisih sisih ngarep kanggo nyekel dicelupake, petugas madu iki dudu udhara.
Pot madu digawe saka kaca borosilikat sing ora beracun, ora beracun, ora polusi, Ora ana polusi, Cantik, Transparent.9 ons kapasitas sing gedhe.
Nggawe hadiah sing apik kanggo sing duwe omah anyar, para penyayang teh, utawa sapa wae sing seneng masak. Gelas langit sing katon klasik iki minangka tambahan apik kanggo pawon lan dijamin narik perhatian.
Gampang nambah madu kanggo omben utawa roti panas tanpa ngompliti piranti liyane utawa nyebabake rasa lekat.
Ora beracun, ora ana ambune, ora polusi, ayu lan transparan. Kesehatan ijo.
Desain transparan gampang bisa ndeleng apa sing isih ana ing pot.
Rancang madu lan desain pot pot kanggo kepenak sampeyan
Nyampirake tutup kaca kanthi efektif bisa nyegah madu saka tong sampah.
Panggonan sing cocog kanggo njaga madu utawa sirup alami ing kahanan sing pas. Desain sing apik banget kanggo masak ing pawon utawa ngladeni meja sampeyan. Topi skru topeng cocog karo tutuk botol kanggo nyegah cairan bocor. Iku aman banget kanggo digunakake. Madu katon ing botol sing transparan. Lambang kasebut jelas, dadi wadhah tampilan madu sampeyan.

Caps bisa dibukak lan ditutup lancar lan ea







  • Sadurunge:
  • Sabanjure: