Mason Jar Favors Apothecary Jars Botol Pot madu

Keterangan Singkat:

Bisa digunakake kanggo ngisi panganan sing enak kaya puding, permen, buah garing lan sapiturute.
Sampeyan bisa nulis sawetara sih berkah ing kertas lan gulung menyang botol sing lucu minangka hadiah kanggo nyebut pikiran sampeyan.
Desain tutup gabus nggawe botol kaca kebak seni tanpa wates
Cocog Kanggo akeh kesempatan, Apa wae ing pahargyan, Pesta, toko buku, lsp.
Lodhong mini sing trep lan praktis, uga bisa Daur-ulang lan nggunakake maneh.


Detail Produk

Tag Product

Rincian cepet
Ngatasi Penanganan: Stamping panas Panganggone Industri: Hadiah
Bahan dhasar: kaca Bahan Awak: kaca
Bahan Kolar: kaca Jinis Pengedap: SCREW CAP
Gunakake: Susu Panggonan Asal: Xuzhou
Nomer Model: J-009 Jeneng merek: chuancheng
Dianggo: madu

warna: Busak Transparan
Bahan: Botol Kaca Kanthi Stop Cork
nggunakake: Kerajinan, Botol Kaca Mini, wadhah kosmetik kosong, Botol Spice
Hadiah Pengantin, Jars, Tuang Botol , Pengin Botol Botol Candy vanilla Pill
Kita Kudu Pabrik Profesional Nggawe botol paling apik ing China!
Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kula.

jeneng produk jinis gelas bumbu kaca nganggo empangan kayu lan sendhang
pambayaran T / T
materi kaca
nyithak Percetakan sutra
kapasitas 100ml, 280ml, 180ml, 380ml
kustomisasi ngrancang
kemasan karton
wektu pangiriman ing 30 dina
tembung khusu
sertifikasi C.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: