Warta

  • Kepiye botol kaca?

    Proses produksi botol kaca kalebu: ① Proses pra-bahan mentah. Tresake bahan mentah sing akeh banget (pasir kuarsa, abu abu, watu gamping, feldspar, lan sapiturute) kanggo garing bahan mentah lembab, lan copot bahan mentah sing wesi kanggo njamin kualitas gelas. ② Preparation saka ...
    Waca liyane
  • Pickles the long-term storage or glass bottle is very suitable

    Pickles panyimpenan jangka panjang utawa botol kaca cocog banget

    Botol pickle, ing pangerten masarakat asring dikuasai dening botol jajan desa. Ing jaman biyen, lempung lemah minangka pickles pickles pickles, perlu kanggo saben kulawarga. Ing wektu saiki, kanthi cepet urip, pickles wis miwiti mlebu pasar, kanggo mlebu ...
    Waca liyane
  • Company news

    Warta perusahaan

    Xuzhou Chuancheng Glassware Co, LTD. yaiku perusahaan manufaktur sing duwe spesialisasi ing kerajinan produksi botol kaca, teknologi nglereni, produk kaca borosilikat dhuwur. Perusahaan nganggo transportasi banyu, darat lan udhara, cedhak karo port Lianyungang. Kita duwe 5 otomatis p ...
    Waca liyane
  • Our main production

    Produksi utama kita

    Pabrik kita ngasilake luwih saka 800 varietas utama: Botol kaca madu, botol kaca jem, botol kaca pickle, kacang kecap, botol cuka, botol minyak zaitun, botol minyak, botol anggur, botol kaca minuman, botol kaca kaleng, botol furu, bumbu botol, botol anggur anggur, bot anggur kesehatan ...
    Waca liyane