Warta perusahaan

Xuzh ou Chuancheng Glassware Co, LTD. yaiku perusahaan manufaktur sing duwe spesialisasi ing kerajinan produksi botol kaca, teknologi nglereni, produk kaca borosilikat dhuwur. Perusahaan nganggo transportasi banyu, darat lan udhara, cedhak karo port Lianyungang. Kita duwe 5 garis produksi otomatis lan 20 garis gawean, sing bisa ngasilake 2,8 yuta botol sedina. Staff staf perusahaan kita sing ana luwih saka 500, kalebu 28 staf teknis senior sing berpengalaman lan 15 staf inspeksi kualitas. Perusahaan kita mesthi ngetutake layanan, sing jujur, Terus ningkat, Kualitas dhisik, Paraga pelanggan '.

Kanthi produk berkualitas tinggi lan sistem manajemen kualitas sing lengkap, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh pelanggan domestik lan manca. Saka integritas gedhe, kekuatan perusahaan lan kualitas produk.


Wektu kirim: Dec-10-2019