Produksi utama kita


Pabrik kita ngasilake luwih saka 800 varietas utama: Botol kaca madu, botol kaca jem, botol kaca pickle, kacang kecap, botol cuka, botol minyak zaitun, botol minyak, botol anggur, botol kaca minuman, botol kaca kaleng, botol furu, bumbu botol, botol anggur woh, kesehatan anggur botol, jus botol, obat-obatan, botol kopi, cangkir, botol, botol kaca kontrol, lilin gelas, jar kaca, genggeman cangkir, banyu. Cup, botol cairan lisan, botol teh buah, botol anggur materi, botol saos tomat, botol anggur beras, botol kosmetik, botol minyak wangi, botol esensial minyak, botol krim, botol budaya jaringan lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo pangolahan jero saka produk kaca kayata frosting, nyemprot, percetakan sutera, baking, ukiran, keramik baking, lsp.


Wektu kirim: Dec-09-2019