Pickles panyimpenan jangka panjang utawa botol kaca cocog banget


Botol pickle, ing pangerten masarakat asring dikuasai dening botol jajan desa.
Ing jaman biyen, lempung lemah minangka botol pickle pickles, perlu kanggo saben kulawarga. Ing wektu saiki, kanthi nyepetake urip, pickles wis wiwit ngetik pasar, kanggo mlebu ing pasar barang-barang konsumen sing cepet. Diversified botol pickles kemasan liyane.

Kanggo ukuran pickles sing gedhe, pocos lemah botol isih dadi pilihan sing paling apik, formulir iki bisa nyadari produksi industrialis skala gedhe saka pickle lan. Nanging kanggo supermarket, nggunakake botol pickles kaca lan botol plastik saka pickles kanthi bentuk sing luwih gampang digawa. kanthi biaya bungkusan mundhak, luwih akeh perusahaan wiwit nggunakake pickle botol botol lebar plastik. Nanging, kita yakin manawa botol pickles minangka bungkusan panganan, ing kahanan, utamane saiki, sawetara kulawarga bakal dadi sethithik gubuk sing digawe saka gelas, yen ngono paling apik nggunakake botol kaca saka pickles. Botol plastik lan acar pickle kontak jangka panjang, nggunakake bola-bali, yen disimpen kanthi cocog, bakal ngeculake bahan sing mbebayani. Ing pasar kanggo tuku, yen tembung cekak ora bisa dipangan, dianjurake kanggo nimbang botol plastik uga.


Wektu kirim: Dec-11-2019